Kiertoilma-aukot

Erilaisilla kiertoilma-aukoilla mahdollistetaan takkasydämillä rakennettujen kiertoilmatakkojen lämpimän ilman tuuletus, eli konvektio. Kiertoilma-aukot ovat pakolliset takan oikean toiminnan mahdollistamiseksi. Aukot asennetaan pinta-alan mukaan, ja aukko (tai aukkoja) tulee olla takan kotelon alaosassa sekä kotelon yläosassa tai kannessa. Kiertoilma-aukon sijainti puolella ei ole väliä, kunhan aukot ovat ylä- ja alaosassa.

Takan vaatima kiertoilma-aukko tulee mahdollistaa useammalla aukolla, mikäli yhden aukon pinta-ala ei riitä. Erilaisilla vaihtoehdoilla mahdollistetaan erilaiset takan julkisivun viimeistelyt. Ritilät sopivat hyvin esimerkiksi takan kanteen poistamaan lämmintä ilmaa, ja tunneliaukot sopivat koteloiden alaosaan huomaamattomuutensa ansiosta. Erilaisille takoille on määritelty minimi pinta-aloja, joita tulisi noudattaa aukkoja suunniteltaessa. Katso pinta-alat tulisijan teknisistä tiedoista. Kiertoilma-aukkojen asennus on erittäin helppoa kun kotelo on valmistettu Skamo Enclosure kalsiumsilikaattilevystä. Kiertoilmaritilöiden mukana toimitetaan asennuskehys, joka voidaan muurata koteloon laastilla.

Katso tarkemmat tekniset tiedot alta ↓

50,00 145,00 

Tuotetunnus: N/A Tuoteryhmä: Avainsanat: , ,

Kuvaus

Tunneliaukot:

Saumaton hitsaus ja pulverimaalaus mahdollistaa esteettömän ja minimalistisen ulkonäön, Pulverimaalauksen laatutakuu 24 kk (kaksi lämmityskautta). Kotelon alaosaan asennettavassa tunneliaukossa aukko oltava ylöspäin, ja kotelon yläosaan asennettavassa aukossa oltava alaspäin.

Tunneliaukkojen pinta-alat:
40 cm: 216 cm²
60 cm: 332 cm²
80 cm: 448 cm²
100 cm: 564 cm²

Kiertoilmaritilät:

Saumaton polttomalaattu  kehys on polttomaalattua terästä. Kehys on tyylikkäästi pyöristetty reunoista. Ritilä on tiheäverkkoinen, ja peittää hyvin takan kotelon sisänäkyvyyttä.

Kiertoilmaritilöiden pinta-alat:
11 x 17 cm: 75 cm²
17 x 30 cm: 300 cm²
17 x 37 cm: 438 cm²

 

Lisätiedot

Tyyppi

Kiertoilmaritilä, Tunneliaukko, Kulma-aukko

Koko

9 x 40 cm, 9 x 60 cm, 9 x 80 cm, 9 x 100 cm, 17 x 30 cm, 17 x 37 cm, 11 x 17 cm

Väri

Valkoinen, Musta, Tumman harmaa, Ruostumaton teräs